HBLF Kerekesszékes Kosárlabdaverseny

HBLF KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDAVERSENY 2016
 
A Hungarian Business Leaders Forum tizennegyedik alkalommal rendezte meg Kerekesszékes Kosárlabdaversenyét tagvállalatai és más érdeklődő csapatok részvételével. A versenynek a Kocsis Sándor Sportközpont adott otthont 2016. október 1-én, szombaton reggel 9 órai kezdettel.
 
E jótékonysági versennyel a kerekesszékes kosárlabda népszerűsítését, a sportág anyagi helyzetének  javítását szeretnénk előmozdítani.  Versenyünk a jó cél mellett arra is kiváló alkalmat ad, hogy munkatársai jobban megismerjék egymást valamint azt, hogy átérezzék milyen az élet egy kerekesszékben.
 
A résztvevő vállalatok:
  • A versenyre 4+ fős csapatokkal jelentkeztek
  • Nevezési díj csapatonként 95 000 Ft volt, melynek teljes összegével a mozgáskorlátozottak kosárlabdasportját támogattuk
  • A csapatokon belül férfi és női játékosok is szerepeltek az egyenlő esélyek megteremtése érdekében 
  • A résztvevő csapatok a játékot speciális kerekesszékből játsszották normálméretű kosárlabdapályán
  • Valamennyi csapatot a hazai kerekesszékes kosárlabdasport egy-egy mozgáskorlátozott versenyzője segítette tanácsaival és játékával.
  • Két alkalommal a versenyt megelőzően edzési lehetőséget is biztosítottunk.
 
Azok a cégek, akik nem tudtak csapatot indítani, a nevezési díj befizetésével támogathatták egy sportcélokat szolgáló kerekesszék megvásárlását. Egy ilyen speciális kerekesszék ára kb. 700-800.000 Ft. A nevezési díjat teljes egészében a Return Alapítvány használja fel.
 
Tekintse meg a korábbi bajnokságról készült rövidfilmet ITT
A játékról bővebb információ a www.iwbf.org címen található.
 

Amennyiben a célt nemesnek, az ötletet érdekesnek, a nevezési díjat pedig megfelelőnek tartja, valamint legalább 4 munkatársa, ismerőse szívesen kipróbálná ezt a sportágat és megismerkedne más vállalatok munkatársaival és a mozgássérült sportolókkal, kérjük, hogy csatlakozzon 2017-ben!

Képek