HBLF Média a Társadalomért díjátadó ünnepség

 

A 2014-ben tizenharmadik alkalommal meghirdetett pályázat célja, elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását, a társadalom, és a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok, csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósuló kezdeményezések népszerűsítését a médiában. A HBLF nagyra értékeli az újságírók társadalmi elkötelezettségét, amit ezen pályázat évente történő kiírásával, és az adott év legkiemelkedőbb írásainak, riportjainak díjazásával is el kíván ismerni.

 

Horváth Levente (delmagyar.hu), Varga Júlia és Farkas Erika (Kossuth Rádió- MTVA) és Kovács Ágnes Lilla (Figyelő) kapta a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) „Média a Társadalomért” díját. 

 

Dátum:

Időpont:

Helyszín:

2015. március 25.

12:00-14:00

Brit Nagykövetség

Részvételi díj:

Ingyenes, regisztrációhoz kötött

 

A Média a Társadalomért díjra beérkezett pályaműveket a Krizsó Szilvia (újságíró, kommunikációs tanácsadó), Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner), Kövesdi Péter (újságíró), dr. Simon András (ATV) és Stumpf András (mandiner.hu) alkotta zsűri értékelte. „A médiavalóság és az objektív valóság között egyre nagyobb a szakadék. A jó példák láthatóvá tétele, a valódi értékek bemutatása nehéz, de annál értékesebb újságírói feladat. Ezért is fontos ez a díj.” – mondta Simon András a díjátadón.

A HBLF köszöni Coca Cola HBC Magyarország Kft., a Magyar Telekom Nyrt. és a Richter Gedeon Nyrt., valamint a Brit Nagykövetség támogatását.