AZ A-HÍD ZRT. CSATLAKOZOTT A HBLF-HEZ

AZ A-HÍD ZRT. CSATLAKOZOTT A HBLF-HEZ

 

                       

„A JÖVŐT ÉPÍTJÜK! 

A hidak partokat kötnek össze, valós és átvitt értelemben is. Az A-Híd Zrt. mindig szívesen csatlakozott, és csatlakozik olyan törekvésekhez, melyek előremutatóak.

A fenntartható fejlődés soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. A szó valós értelmében létfontosságú, a következő generáció életfeltételeit jelenti.

Az A-Híd Zrt., – 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként – az emberek mindennapi életét megkönnyítő építmények, műtárgyak alkotásával járul hozzá a hazai közlekedési és kommunális infrastruktúra fejlesztéséhez. 

Ragaszkodunk a szervezett, megbízható, precíz és kiváló minőségű kivitelezéshez, hiszen időtálló alkotásaink hosszú távon meghatározzák az azokat használók hétköznapjait, és gyakran a városképet is.

Ezért is fontosak az olyan szervezetek, mint a HBLF, hiszen összekötő kapocsként, szervezőként, élére áll e nemes kezdeményező feladatnak, hiszen csak közös erővel tudunk maradandó értékeket létrehozni.

Felelősek vagyunk azért, hogy ne csak a saját szakterületünkön alkossunk maradandót, hanem erőnkhöz mérten segítsük és hozzájáruljunk mások alkotómunkájához és a társadalmi közösség formálásához is."

Sal László
A-Híd Zrt.
vezérigazgató