HBLF 30. Jubileumi Gála Ünnepség

HBLF 30. Jubileumi Gála Ünnepség

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) 2022-ben ünnepli 30 éves jubileumi fennállását, melynek fontos eseménye volt a “Legyen a jövő mindenkié” fő üzenettel megrendezett szeptember 28-i jubileumi Gálaest a budavári Királyi Lovardában.

 

 

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) 2022-ben ünnepli 30 éves jubileumi fennállását, melynek fontos eseménye volt a “Legyen a jövő mindenkié” fő üzenettel megrendezett szeptember 28-i jubileumi Gálaest a budavári Királyi Lovardában.

A jubileumi Gálaestnek különös történelmi hátteret ad II. Erzsébet királynő halála és Károly walesi herceg királlyá válása. 1989-ben Károly még walesi hercegként alapította a Prince of Wales Business Leaders Fórumot, majd 1992-ben a Hungarian Business Leaders Fórumot.  III. Károly király fő célja a társadalmi átalakulás segítése, a legjobb üzleti gyakorlatok megosztása, a környezetvédelem, a fenntarthatóság, az innováció támogatása, valamint az üzleti élet szereplőinek bevonása a társadalom számára fontos problémák megoldásába.  Ez a HBLF fő küldetése, s a mai napig nem változott.

A Hungarian Business Leaders Forum a jubileumi Gálaesttel nemcsak kerek évfordulóját ünnepelte, hanem egyúttal tiszteletét is kifejezte II. Erzsébet királynő 70 éves uralkodása alatt elért eredményeihez, s megismertette a Gálaest vendégeivel azt a több mint 30 éves munkát, amit fia, Károly aktív támogatásával végzett a HBLF Magyarországon. 

Az ünnepi eseményen együtt ünnepelt a HBLF közel 250 vendége: közjogi máltóságok, üzleti partnerek, támogatók. Köszöntő beszédet mondott - többek között – Novák Katalin köztársasági elnök, Istenesné Solti Andrea, a HBLF elnöke, a Shell Hungary zRt. elnöke, és H.E. Czakó Borbála, a HBLF tiszteletbeli elnöke, korábbi londoni nagykövet. A svédasztalos vacsorával egybekötött gálaest különleges fellépője a nemzetközi népszerűségnek örvendő Attraction Jr. árnyékszínház volt antybulliing előadásukkal, melyet élőben Magyarországon a Gálaest vendégei láthattak először.

Az esemény fővédnöke Novák Katalin, köztársasági elnök.
Védnökök: H.M.A. Paul Fox, Nagy Britannia budapesti nagykövete és H.E. Kumin Ferenc, Magyarország londoni nagykövete.

Különlegessége a jubileumi évnek és eseménynek, hogy a HBLF tagvállalatai és partnerei, az üzleti szféra kiemelkedő vezetői megosztották véleményüket a HBLF-fel kapcsolatosan néhány mondatban, s ezeket az érvek a „30 év–30 érv” kampány keretében a Gálaesten is levetítésre kerültek, valamint a social media felületeken is találkozhatnak vele az érdeklődők.

Az eseményen átadták továbbá a HBLF Visionary Leadership Award 2022 Díjat H.E. Czakó Borbálának, akinek a HBLF köszönetet mondott közel 30 év aktív munkájáért a HBLF-nél. A díjat a Hungarian Business Leaders Forum 2009-ben alapította azzal a céllal, hogy elismerje azon hazai és külföldi vezető egyéniségek eredményeit, akik az életük bármely területén sikeresen hozzájárultak a társadalmi felelősségvállaláshoz, s akik a legtöbbet tették azért, hogy egy jobb és élhetőbb világban éljünk.

 Támogatóinknak köszönjük, hogy ez az esemény megvalósulhatott!

A rendezvény Fő támogatói a 4iG Nyt. és a Diageo Zrt.

Kiemelt támogatói: KPMG, Porsche Hungaria Kft. AUDI, Groupama Biztosító, MKB, Andersen Magyarország, Attraction Látványszínház, Demján Sándor Alapítvány, Dr. Rose Magánkórház, HangMánia, Madam Tussauds Budapest, Myra Monoka, Philips Magyarország, Shell Hungary zRt.