Segítse a Cseriti jövőbeli működését, vásároljon kézzel varrt maszkokat adományozási célra

 

Tisztelt Partnerünk!

 

A Cseriti 2011 tavaszán kezdte meg működését Magyarországon, a 2008-ban kirobbant pénzügyi válságot követően. Célunk volt a recesszió emberekre gyakorolt negatív hatásainak kompenzálása szociális bolthálózat létrehozásával. Mára a Cseriti Budapest 8 pontján áll az elsősorban kispénzű vásárlók rendelkezésére nonfood szükségleteik kielégítésére.

A koronavírus megjelenése, és a kormányzati intézkedések óta bevételeink hatodára csökkentek. A fenntarthatóság a normál üzletmenet szerint nem biztosítható. A gazdasági racionalitást háttérbe szorítva, kollégáink megélhetését szem előtt tartva kerestük a fennmaradás lehetséges alternatíváit.

Március végén, látva a koronavírus terjedésének gyorsulását, és a magyarországi védőmaszk ellátottsági helyzetet, maszkok gyártásba kezdtünk. Kolléganőink közül többen is képzett varrónők, vagy hobby szinten foglalkoznak varrással. Első nagyobb megrendelésünket a Hivatásos Labdarúgók Szervezetétől kaptuk, ami tagjak között osztotta szét a megrendelt 2000 db maszkot. Kapacitásaink időközben nőttek, így ezúton ajánljuk fel termékünket Önök részére is.

Amit kínálunk: kétrétegű pamut-textil maszk gumipánttal ellátva, amelynek rétegei közé papírzsebkendőt vagy kéztörlőt kell helyezni. A betétet 4 óránként javasolt cserélni, a maszkot pedig naponta mosni, és vasalással fertőtleníteni. A módszer tudományosan megalapozott, a hongkongi Senzheni Egyetemi Kórház javaslata. A maszk az eddigi tapasztalatok szerint majdnem olyan hatásfokkal szűri a vírust, mint a sebészeti maszkok, de fontos kiemelni, hogy csak precíz használat mellett, és nem helyettesíti az alapvető járványügyi higiéniai követelményeket, csak lassíthatja a vírus terjedését. A maszk ára: 790 Ft+ÁFA. 

Amennyiben szervezetüket érdekelheti ilyen típusú maszkok beszerzése, mely kiváló CSR tevékenységként is működhet azáltal, hogy kiválasztott, az állam által védőfelszereléssel nem támogatott szervezeteknek, csoportoknak juttatnak el, egyúttal szeretnék segíteni a Cseriti jövőbeni működését, valamint munkatársaik megélhetésének biztosítását, kérem, keressenek a lenti elérhetőségeken!

Össztársadalmi érdek, hogy a jelen krízis végét követően a Cseriti létezésével és kedvező árú kínálatával segítse a vészhelyzet következményeként generálódó gazdasági válság károsultjait, akik száma a munkahelyek megszűnésével, jobb esetben „csak” bércsökkenéssel többszázezerrel nőni fog. Mindannyiunk érdeke, hogy később is legyen, aki segít!

 

Megrendelésüket és támogatásukat előre is megköszönve,

 

Budapest, 2020. április 14.

üdvözlettel:

 

Sáhy Gábor
alapító-ügyvezető
sahy.gabor@cseriti.hu
+36 30 914 3919