A BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. csatlakozott a HBLF-hez

A BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. csatlakozott a HBLF-hez

A 164 országban, 1700-nál is több irodában csaknem 100 ezer munkavállalóval rendelkező BDO, magyarországi tagja a BDO Magyarország 32 éve hazánk legnagyobb magyar tulajdonban lévő pénzügyi tanácsadó vállalata. Budapesti irodája 1989 óta sikeresen működik, 2022-ben elindult ESG tanácsadó üzletága. 

A BDO Globális stratégiájának kiemelt céltémája a digitalizáció és fenntarthatóság. Nemzetközi szinten számos ESG kompetencia került felépítésre, a hálózat rendkívül erős a tudásmegosztásban. 

A fenntarthatóság az üzleti rugalmasságba és a bolygónk jövőjébe való befektetés. Kötelességünk hatást gyakorolni és kivenni a részünket a változás erejéből - a korábbiaknál jobb, hatékonyabb és fenntarthatóbb üzleti működésre törekedni - munkavállalóink, ügyfeleink és közösségeink számára. 

Az idehaza több mint 200 főt foglalkoztató, tavaly mintegy 6 milliárd forintos árbevételű cég a lépéssel piacvezetővé vált az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások komplexitását illetően: az ESG a könyvvizsgálat, a könyvelés és bérszámfejtés, az adótanácsadás, a pénzügyi tanácsadás, az információtechnológiai tanácsadás, a jogi tanácsadás, valamint az ERP- és business IT-tanácsadás mellé lép be. A fenntarthatósághoz kapcsolódó törekvései mellett a BDO a digitalizációt is kiemelt stratégiai törekvésének tekinti.