A szervezeti sokszínűség több mint egy évtizede vált jelentős témává Magyarországon, mellyel mind a HBLF, mind pedig az mtd az elmúlt években kiemelten foglalkozott.  
 
2016 mindkét szervezet fejlődésének fontos állomása volt, mivel lehetőség nyílt a sokszínűség terén végzett eddigi munkát nemzetközi szintre emelni és hazai állami támogatással, szinergiákra épülő partnerségben tovább folytatni. 
 
A Sokszínűségi Karta Magyarország, az Európai Unió által létre hívott EU Sokszínűségi Karta irányelveit követi, melyben a HBLF Sokszínűségi Munkacsoport saját Sokszínűségi Kódexe és az mtd korábbi Sokszínűségi Egyezménye olvad össze és működik tovább a jövőben.
 
A Sokszínűségi Karta Magyarország aláírásának legfőbb előnye, hogy az aláíró vállalatok egy, az Európai Unió által életre hívott és Magyarország Kormánya által is támogatott nemzetközi kezdeményezéshez csatlakoznak, mellyel erősíthetik hazai munkáltatói brandjüket, valamint nemzetközi jó gyakorlatok megismerésére és network kiépítésére kapnak lehetőséget. 
 
Csatlakozzon a Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, mely lehetőséget kínál meglévő üzleti gyakorlatának továbbfejlesztésére vagy akár a sokszínű és befogadó szervezeti kultúra stabil alapjainak megteremtésére.
 
Kapcsolat:
  

Pergel Zita

Karta Titkár

EU ​Sokszínűségi Karta Magyarország 

M: +36 (30) 301 6016 

 
 
További friss információért látogasson el a www.sokszinusegikarta.hu oldalra
 
 
   EDDIGI ESEMÉNYEK