A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány csatakozott a HBLF-hez!

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány csatakozott a HBLF-hez!

 

 

 

"Hisszük, Tudjuk, Örülünk…

 

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány támogatója minden olyan kezdeményezéseknek, amelyek felhívják a figyelmet a természeti értékeink nagyszerűségére, ugyanakkor pusztulására is, illetve partnere azoknak a programoknak és szervezeteknek amelyek, válaszokat keresnek és adnak a környezeti, klímavédelmi és fenntarthatósági kihívásokra.

Mi, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványnál hisszük, hogy akár gyermekeinktől, akár professzorainktól, akár rutinos cégvezetőktől is rengeteget tanulhatunk. Új gondolatokra és új gyakorlati megoldásokra van szükség, amelyekben a természeti tőke, a tiszta víz, a tisztább levegő és a biodiverzivitás gazdasági, társadalmi és egészségügyi előnyeit egyaránt figyelembe kell venni.

Mi a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványnál tudjuk, hogy munkánkban csak akkor lehetünk sikeresek,  ha partnerei, támogatói, szervezői, és segítői lehetünk minden olyan kezdeményezésnek, programnak és szervezetnek, amelyek Magyarország és a Kárpát medence fenntarthatósági prioritásait, így: a klímavédelmet, a vízkészletekkel való fenntartható gazdálkodást, az élelmiszer-biztonságot, a tiszta energia és energia-biztonságot, az egészségvédelmet, a fenntartható városok és közösségek kialakítását, valamint az előbbieket támogató technológia-fejlesztést és oktatást helyezik előtérbe.

Mi a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványnál örülünk annak, hogy csatlakozhattunk a Hungarian Business Leaders Fórumhoz, mert – ahogy fentebb  – azt is hisszük és tudjuk, hogy a HBLF vezetése és a fórum tagjai elkötelezettek Alapítványunk célkitűzései mellett. Reméljük, hogy ezentúl egymás munkáját segítve és kiegészítve tehetünk azért, hogy a jövő nemzedéke jobb körülmények között, egészségesebb és fenntarthatóbb környezetben élhessen. "