HR Benchmarking Projekt 2021

 

A projekt célja

A Human Behaviour Association nevű, HR-rel és munkapszichológiával foglalkozó diákszervezet a Hungarian Business Leaders Forum-mal együttműködve szeretne egy részletes kutatást készíteni a hazai Employer Branding, illetve HR díjakról.

 

Mi is az a Human Behaviour Association? 

"..A Human Behaviour Association (HBA) az ország első HR-rel foglalkozó diákszervezete. Szervezetünk 2015 őszén alakult és olyan motivált, céltudatos fiatalok közössége, akik nyitottak a szakmai fejlődésre, készek egyetemi tanulmányokon túlmutató tevékenységekkel gazdagítani kortársaik életét, és egymást támogatva egy dinamikus egyetemi közösséget alkotnak. 

Fókuszban az emberi erőforrás menedzsment és a munkapszichológia áll. A szakmai kurzusok és tréningek alkalmával tagjaink mélyebb tudást nyerhetnek tapasztalt szakemberektől, emellett különböző cégekkel való együttműködések során lehetőségük nyílik fejleszteni olyan képességeket, amelyek a későbbiekben elengedhetetlenek lesznek a munka világában. 

Tagságunk általában 30 fő körül alakul, a szervezet székhelye a Budapesti Corvinus Egyetem, de számos más egyetemről érkeznek a szervezetbe hallgatók, alap- és mesterszakosok egyaránt.

A HBA működését a különböző tevékenységekért felelős szakmai csoportok biztosítják, melyek magukba foglalják a szervezet marketing- és HR tevékenységeit, valamint a rendezvényszervezést és a szakmai programok és kurzusok szervezését."

 

A HBA képviselői

ÁDOK LILLA

 

“A Károli Gáspár Református Egyetem alapszakos pszichológia hallgatója vagyok. 2018 november óta vagyok tagja a Human Behaviour Association diákszervezetnek, ahol jelenleg a marketing munkacsoporthoz tartozom. Emellett 2019 szeptemberében csatlakoztam a Mathias Corvinus Collegium Mindset pszichológia szakirányához. Elsősorban a szervezetek, rendszerek működése foglalkoztat, így hosszútávon munka- és szervezetpszichológia irányban szeretnék továbbtanulni.”
 

LEKLI ANETT

"Frissen végzett pszichológus vagyok, akit nagyon érdekel a munka- és szervezetpszichológia világa. Közel két év tapasztalatot szereztem HR gyakornokként egy multinacionális és egy kisebb tanácsadó cégnél, valamint lelkes tagja különböző önkéntes projekteknek, amik főleg a HR-rel és pszichológiával kapcsolatosak, ilyen a HBA is, ahová 2019 márciusában nyertem felvételt, és jelenleg a rendezvényszervezői munkacsoport tagja vagyok. A jövőben szervezetfejlesztéssel és tréningekkel, tanácsadással szeretnék foglalkozni."  
 

KUTY ORSOLYA

"A Budapesti Corvinus Egyetem, gazdálkodás és menedzsment szakos hallgatója vagyok. Jelenleg marketing specializáción végzem tanulmányaimat, de emellet nagyon érdekel a pszichológia és a HR, ezért csatlakoztam a HBA-hoz 2019-ben. A szervezeten belül jelenleg a szakmai csapatban tevékenykedem, a szakmai programok szervezésében segítek. A jövőben olyan területen szeretnék továbbtanulni és dolgozni, ahol a  kommunikáció, a pszichológia és a gazdasági ismeretek egyaránt megjelennek."

 

MÁRIÁS DÓRA


"A Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakos, HR specializációs hallgatója vagyok. Gyakorlati tapasztalataimat a HBA HR csapatában, toborzás-kiválasztási folyamatok területén bővítem. A Female Management Network HR divíziójának vezetőjeként szervezetfejlesztésen, pre- és onboarding folyamatok fejlesztésén dolgozom. Szakmai érdeklődési körömbe tartozik a munkáltatói márkaépítés, a generációk munkahelyi együttműködése és a well-being."